Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 08-09.05.17

Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 08-09.05.17

 

До Приморського відділу поліції надійшла заява місцевого жителя про те, що на одній з вулиць міста троє невідомих осіб погрожували йому пістолетом, а потім, застосувавши фізичну силу, відкрито заволоділи його мобільним телефоном та втекли на автомобілі. Сума збитку становить 6 тисяч гривень. У ході оперативно-розшукових заходів працівниками патрульної поліції викрито 38-ми та 26-річного громадян іноземної держави, які надали правдиві свідчення. Третього зловмисника розшукує поліція. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Одесса

До Роздільнянського відділу поліції надійшла заява місцевої жительки про те, що малознайомий чоловік, погрожуючи ножем, відкрито заволодів її мобільним телефоном та грошовими коштами. Працівниками поліції у скоєнні кримінального правопорушення викрито 37-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

До Хмельницького відділення поліції Малиновського відділу поліції надійшла заява місцевого жителя про те, що невідома особа викрала з його автомобіля акумулятор. Сума збитку становить 1500 гривень. У ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції викрито 36-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

До Малиновського відділу поліції надійшла заява місцевого жителя про те, що невідома особа шляхом розбиття скла його автомобіля таємно викрала сумку, в якій знаходились інструменти, фотоапарат та номерні пломби. Сума збитку становить 10 тисяч гривень. Працівниками поліції у скоєнні кримінального правопорушення викрито 41-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

До Чорноморського відділення поліції Овідіопольського відділу поліції надійшла заява місцевої мешканки про те, що на одній з вулиць міста невідома особа, застосувавши фізичну силу, відкрито заволоділа її мобільним телефоном та грошима. У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками поліції викрито 27-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

До Любашівського відділу поліції надійшла заява місцевого жителя про те, що невідома особа проникла до його будинку та викрала мобільний телефон. Працівниками поліції у скоєнні даного кримінального правопорушення викрито раніше судимого 23-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

До Ізмаїльського відділу поліції звернулась 18-річна місцева жителька та повідомила, що невідома особа, знаходячись у приміщенні автозаправки, скоїла крадіжку її мобільного телефону. У ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції викрито 28-річного чоловіка. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...