Залізниця знову розіграла 6 мільйонів на шпалах з сумнівними фірмами?

Філія «Центр управління промисловістю» Укрзалізниця у вересні провела 2 тендери на закупівлю необроблених дерев’яних шпал. Цього разу переможцями лотів по 2 мільйони гривень стали ТОВ «Балліста», ТОВ «Експрес 399» та ТОВ «Імпекс Оіл».

 «Експрес 399» і «Балліста» вже розігрували тендери на постачання дерев’яних шпал навесні цього року. Фірми було засновано за кілька тижнів до оголошення переможних тендерів, а в довідках про підприємство фірми вказали по одному столяру, повідомляє ZБК .

При цьому адреса реєстрації ТОВ «Баліста» відсутня на офіційній кадастровій мапі. Фірма прописана в Кривому Розі на Площі Шахтарської слави, в будинку №50.

Іще одним переможцем останніх тендерів стало ТОВ «Імпекс Оіл». Не відходячи від традицій своїх опонентів фірма також вказала, що має тільки 3 працівники (директор і 2 тесляри) та одну пилораму і два верстати.

шпали

«Імпекс Оіл» засноване 10 місяців тому та зареєстровано за адресою місто Київ, пр.-т Петра Григоренка, 1Б, офіс №2. Раніше підприємство не перемагало в державних тендерах.

Нагадаємо, нещодавно НАБУ передало справу до суду стосовно махінацій із завищенням вартості дерев’яних шпал посадовцями «Центру управління промисловістю».

За звернення видання ZБК наразі прокуратура Харківщини та Дніпропетровщини проводять перевірку діяльності ТОВ «Балліста» та ТОВ «Експрес 399».

You may also like...