В Одесі затримали іноземця за вчинення розбійного нападу та ряду пограбувань

За скоєння розбійного нападу на студента, а також ряду пограбувань одеситів, 24-річному іноземцю загрожує кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до семи років

До Портофранківського відділення поліції Приморського відділу поліції в м. Одесі звернувся 20-річний студент одного з місцевих вишів із повідомленням про те, що відносно нього невстановлена особа скоїла розбійний напад. Заявник повідомив, що на одній з вулиць міста до нього підійшов невідомий чоловік та, погрожуючи ножем, заволодів його мобільним телефоном.

затриманий

Проведеними оперативно-розшуковими заходами співробітниками сектору кримінальної поліції Портофранківського відділення поліції у вчиненні вказаного злочину було викрито раніше судимого 24-річного чоловіка, який є громадянином іноземної держави.
Також, під час досудового розслідування працівниками поліції встановлена причетність затриманого за скоєння на території міста ряду інших кримінальних правопорушень.

На теперішній час слідчими проводяться необхідні процесуальні заходи. Правопорушника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Правоохоронці закликають громадян звернути особливу увагу на затриманого злочинця з метою перевірки його причетності до вчинення можливих інших кримінальних правопорушень та в разі наявності будь-якої інформації звертатись за телефоном 779-49-66 або на спецлінію «102».

Приморський відділ поліції в м. Одесі

You may also like...