Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 04.12.2017

 Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 04.12.2017

Співробітниками сектору реагування патрульної поліції Білгород-Дністровського відділу поліції був зупинений 33-річний житель міста, у якого при огляді було виявлено та вилучено побутову техніку, що йому не належить. Пояснити, звідки вона у нього, чоловік не зміг. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває перевірка.

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції з заявою про крадіжку звернувся 37-річний мешканець смт. Суворове, який повідомив, що невідома особа скоїла крадіжку його велосипеда, який він залишив біля магазину. В ході проведених заходів був встановлений 34-річний односелець потерпілого, у якого був вилучений викрадений велосипед. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Ізмаїльського відділу поліції звернулась жінка, яка повідомила, що невідома особа скоїла крадіжку її жіночої сумки та мобільного телефону, які вона залишила в приміщенні бару. Проведеними заходами був встановлений 19-річний чоловік. Викрадений мобільний телефон вилучено. Наразі розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Малиновського відділу поліції надійшла заява 57-річної жінки про те, що невідома особа з манипуляційного кабінету таємно викрала її сумку, в якій знаходилися мобільний телефон, посвідчення водія та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. Сума збитку – 20 тисяч гривень. Правоохоронці в ході проведення оперативно-розшукових заходів у вчиненні даного злочину викрили 30-річного чоловіка, від якого надійшли правдиві свідчення.

До Малиновського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що невідома особа, шляхом демонтажу, таємно викрала 20 м кабелю. Сума збитку – 1727,39 гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські викрили 27-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...