Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 06-08.01.2018

Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 06-08.01.2018

До Ізмаїльського відділу поліції надійшла заява 67-річного чоловіка про те, що в лісосмузі біля дачного кооперативу в с. Саф’яни невстановлений зловмисник, шляхом ривка незаконно заволодів його велосипедом. Сума збитку – 1 тисяча гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські викрили 17-річного підлітка, який надав правдиві свідчення.

Картинки по запросу ГУНП в Одеській області

До Приморського відділу поліції надійшла заява чоловіка про те, що невідома особа з його автомобіля викрала мобільний телефон. Сума збитку – 8470 гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські в скоєнні даного злочину викрили місцевого мешканця, який надав правдиві свідчення.

До Суворовського відділу поліції надійшла заява 58-річного чоловіка про те, що невідома особа, знаходячись біля парадної за місцем мешкання, шляхом вільного доступу, таємно викрала інвалідний електровізок. Правоохоронці під час проведення оперативно-розшукових заходів викрили 41-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення щодо скоєння даного кримінального правопорушення.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...