Житель Хмельницкой области на украденном автомобиле далеко не заехал

31-річний житель Летичівського району викрав автомобіль «Тойота», а за годину вчинив дорожньо-транспорту пригоду. В аварії постраждав 49-річний хмельничанин, який став випадковим пасажиром зловмисника.Нетверезий викрадач вирішив негайно серед ночі відвідати свою дівчину, а позаяк уже мав кримінальне минуле, то докорів сумління щодо приїхати до неї на чужому авто у нього не виникало. Знаючи, що на території одного із місцевих приватних підприємств, охоронником у якому він працював, залишають на ніч «Тойоту», він, довго не думаючи, одразу і рушив у дорогу.

Під час спілкування із дівчиною чоловік виявив, що цигарки закінчилися, а саме ті, які йому до вподоби, нібито продаються аж у Меджибожі, тож він конче вирушив за ними. Їдучи автотрасою, чоловік помітив одинокого пішохода, якого ніч застала на розпутті.

Зловмисник вирішив підкинути нічного мандрівника – і самому веселіше буде. Але вживання алкоголю далося взнаки: близько четвертої ранку він втратив контроль над кермом і поблизу села Голосків зіткнувся з автомобілем «МАН».

Тепер чоловікові доведеться знову повернутися за грати – він відповідатиме не тільки за викрадення автомобіля, але й за вчинення автопригоди. Через отримані травми його пасажирові ампутували ногу.

Юлія Гринь, ВЗГ УМВС України в Хмельницькій області

You may also like...