Житель Луганщины охранял 176 кг своей конопли с обрезом

Працівники Свердловського міськвідділу міліції, що на Луганщині, одержали інформацію про те, що в будинку 45-річного свердловчанина зберігається велика кількість наркотиків, призначених для збуту. Тож і вирішили перевірити оперативну інформацію. Однак господарі не впустили  міліціонерів до будинку. Правоохоронці змогли потрапити на «секретну» територію лише через сусідній двір.

Не дивлячись на ранній час, господаря будинку не було. А дружина і мати нічого про його місцеперебування сказати не могли. Під час огляду домоволодіння на горищі будинку було знайдено 176 кілограмів висушених і розфасованих конопель та 13 літрів рідкої наркотичної речовини симплекс. Крім того, під мішками з «травичкою» міліціонери знайшли  ще й обріз мисливської рушниці  й три набої до нього.

Ні дружина, ні мати не видали таємницю місце перебування свого улюбленого родича і в один голос повторювали, що про «клад» на горищі й гадки не мали. Та все ж правоохоронцям  вдалося переконати жінок у тому, що краще б господар сам з’явився до  міліції й у всьому зізнався, адже щиросерде визнання пом’якшує покарання.

Наступного дня «наркобарон» прийшов до  міліції і на запитання, звідки в його будинку така кількість наркотиків, розповів, що одного разу, знаходячись за містом, він випадково знайшов конопляне поле. Спробував, а пізніше приїхав на своєму легковичку з причепом, скосив і привіз «улов» додому. Дбайливо висушив і розфасував його по мішках, він був упевнений, що спіймана «золота рибка» подарує йому нескінченну ейфорію.

Однак версію, яку висловив наркоділок, була не  надто переконливою для правоохоронців. Наразі працівники міліції перевіряють всі можливі джерела надходження наркотиків. За цим фактом порушено кримінальні справи за ч.3 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) і ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Відділ зв’язків з громадськість в Луганській області

ДЗГ МВС України

You may also like...