Односельчанка втягнула в заняття проституцією неповнолітню

Неповнолітню дівчину втягнула в заняття проституцією її односельчанка. Щоб змусити обслуговувати клієнтів, подруга діяла залякуванням та погрозами. Два роки такого життя. І цей ціпок клієнтів ще довго б не перервався, якби до працівників Глухівського міського відділу не поступила оперативна інформація.

 Спочатку співробітники навідались до 15-ти річної мешканки Глухова. Два роки, час від часу, вночі її чекало розпусне життя. Вперше дівчина розплатилась з клієнтами за випивку та закуску – тоді їй було лише 13. “Ти випила, закусила, а тепер відпрацьовуй” – сказали клієнти. А далі потягнувся ціпок схожих зустрічей. Іноді, коли подруга знаходила наступних любителів “полунички”, за дівчиною приїздили додому. Бувало телефонували і просили приїхати у заплановане заздалегідь місце. На відмову – подруга-сутенерка запевняла, що цим клієнтам не можна відмовляти, серйозно розсердяться і знайдуть, а тоді буде ще гірше. І все повторювалось.

В міліцію дівчина не зверталась. Рідні ні про що не здогадувались. Дівчина виросла без батька, окрім неї у матері ще шість дітей. Особливого контролю не було.

Коли працівники Глухівського міського відділу прийшли до 23-х річної сутенерки, вона майже одразу у всьому зізналася. Розповідала, такий спосіб життя їй був до снаги. Власне і сама вона не іноді підробляла тим, що надавала чоловікам інтим-послуги. “Було цікаво – говорила дівчина, – вечір плавно перетікав у ранок.” За свої послуги багато не брала, близько сотні гривень або “випити та закусити”. Про мораль та гідність навряд чи добре знала. Виросла в не благополучної сімї. В минулому була заміжня і мала дитину 5 років. Одразу після народження її покинула.

Наразі продовжуються оперативно-розшукові заходи та вирішується питання про порушення  кримінальної справи.

Тетяна Гарбуз, СЗГ ГУМВС України в Сумській області

You may also like...