Криминал в Украине за прошлые сутки

Як повідомили УК в Департаменті зв’язків з громадськістю МВС України, упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 4 308 заяв про злочини. Вжитими заходами 1 951 ( 45,3 % ) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – три факти завдання тяжких тілесних ушкоджень, сім розбійних нападів, 33 пограбування. 

За незаконне зберігання зброї затримано 19 осіб. У правопорушників вилучено гвинтівку, чотири обрізи мисливських рушниць, п’ять одиниць саморобної вогнепальної зброї, 200 грамів вибухівки, електродетонатор та 186 набоїв.

За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 35 осіб. У них вилучено 4,1 кілограма наркотичних засобів.

За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 4 390 осіб.
 
За порушеними кримінальними справами заарештовано 15 осіб.
 
Протягом минулої доби порушено 25 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них шість – у сфері службової діяльності.
 
Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 35 дорожньо-транспортних пригод з потерпілими, у яких вісім осіб загинули та 49 – травмовані.
 
У місті Донецьку 1 січня на вулиці було знайдено в непритомному стані з травмою голови 43-річну особу без певного місця проживання і роботи. Невдовзі чоловік помер у лікарні, У результаті проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції затримали двох осіб без певного місця проживання і роботи, віком 20 та 27 років. Попередньо встановлено, що вони у підвальному приміщенні житлового будинку завдали смертельні тілесні ушкодження потерпілому під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин.
 
У місті Луганську 21 грудня в під’їзді житлового будинку було знайдено мертвою з ознаками удушення 47-річну особу без певного місця проживання і роботи. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції затримали раніше судиму 42-річну особу без певного місця проживання і роботи. Попередньо встановлено, що він в під’їзді житлового будинку задушив потерпілого під час сварки та після спільного вживання спиртних напоїв.
 
У Дергачівському районі Харківської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції затримали 25-річного громадянина Республіки Узбекистан, який на вулиці відібрав у 45-річного безробітного місцевого жителя мобільний телефон та продукти харчування (частину викраденого вилучено).
 
У місті Первомайську Луганської області на вулиці працівники міліції затримали 41-річного безробітного, раніше судимого місцевого жителя, у якого вилучено 200 грамів вибухівки та електродетонатор.
 
У місті Димитрові Донецької області працівники міліції затримали п’ятьох безробітних місцевих жителів, віком 24 – 33 роки, які у місті займалися збутом наркотичних засобів. Під час проведення обшуків за місцем їх проживання було вилучено 150 мілілітрів екстракційного опію, 60 мілілітрів ацетильованого опію та 400 грамів марихуани.
У місті Борщеві Тернопільської області на вулиці працівники міліції затримали 27-річного громадянина Республіки Молдови, у якого вилучено 110 грамів марихуани.
 
УК

You may also like...