Клиническая соратница антижидомоскаля получила от своего ребенка «компот», «котлету» и «мусорник»

Ірина Фаріон бореться з «компотами», «котлетами» та іншими поганими словами в дитячих садочках

Те, що відбулося в у львівському садочоку, це не є якась точкова акція, це системні дії, які здійснює ВО «Свобода», – повідомила під час прес-конференції в Івано-Франківську Ірина Фаріон.

– Вважаю, що дитину треба вчити тоді, коли вона ще поперек лавки лежить, бо коли дитина повздовж лавки ляжить, то навчання вже ніякого не буде, – каже І.Фаріон. – Я знаю, що нагинати можна молоде дерево і вчити мале – такою є основи народної педагогіки.Будь-якої іншої педагогіки я не визнаю.

Лідерка націоналістичної партії здивувалася тим, що цієї діяльності раніше не помічали ні минулого року, ні поза минулого.

– Ще в 2006 році я вирішила, що нам треба йти в дитячі садочки. І тоді ми підготували плакати, на яких була намальована спортивного типу баба Яга в кросовках, яка вхопила українську дитинку і несла її в ліс. Чомусь тоді ці плакати не викликали такої суспільної реакції як тепер.

Ірина Фаріон призналася, що це не її ідеї щодо роботи в садочках, але належать святим людям, прізвищ яких, щоправда, не озвучила.

Натомість повідомила про власний досвід її дитини, яка пішовши до дитячого садочка, стала вживати такі жахливі слова як «компот» та «котлети».

– А сьогодні я від свої дитини почула слово «мусорник», – висловила крайне обурення Ірина Фаріон роботою педагогів та виховників у дитячих садочках. – Клонуйте мене, бо одної мене на всі дитячі садочки не вистачить.

«Остров»

You may also like...