В Шостке пьяный рецидивист избил незнакомую женщину. Обознался…

У Шостці, в одному з під’їздів багатоповерхівки, від випадкового перехожого постраждала жінка. Чоловік переплутав 31-річну панянку зі своєю знайомою та побив її.

У той день Олена Петрівна поверталася додому з роботи. Час був не пізній, тож жінка і гадки не мала, що може потрапити у халепу. Піднімаючись по сходах свого під’їзду, пані Олена зустріла незнайомого чоловіка. Той зупинився і дав можливість жінці пройти. Та коли Олена порівнялася з ним – накинувся на неї з кулаками. Від несподіванки, у жінки пропав голос. Вже пізніше, коли трохи отямилася, вона закричала та  незнайомець вже вискочив на вулицю.

 Від сусідів постраждала викликала міліцію і «швидку». Правоохоронці записали прикмети злочинця. Хоч це було і нелегко, адже жінка від страху ледь-ледь його запам’ятала та ще  освітлення у під’їзді було дуже слабким.

Через півгодини дільничні інспектори знайшли та затримали кривдника. Ним виявився 37-річний місцевий житель. Чоловік, за плечима якого була  вже не одна судимість, знаходився у стані алкогольного сп’яніння.

 У відділку затриманий розповідав міліціонерам: «В під’їзді очікував свою знайому для «конкретної» розмови. Коли побачив жінку то гадав, що моя знайома, а коли вона пройшла мимо навіть не привітавшись, мене це обурило…».

Зараз по цьому факту співробітники міліції порушили кримінальну справу за ст. 296 КК України. Тепер любителю «конкретних» розмов загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Т.В. Меняйло
Пом. начальника Шосткинського МВ
ГУМВС України в Сумський області
по зв’язкам з громадськістю та ЗМІ 
  

You may also like...