Від чарки – до вбивства…

Регулярне вживання спиртних напоїв в значній кількості – одна з причин більшості тяжких злочинів. Саме на грунті пияцтва і трапляються вбивства, бійки, пограбування, розбої та хуліганства. Кожного дня міліцейські зведення поповнюються «новими» злочинами і правопорушеннями, які трапилися через пиятику. 

Як повідомив заступник начальника ГУМВС – начальник Сумського міського управлянні міліції Володимир Пахомов 13 червня в Сумах сталася чергова алкогольна драма , 63-річний чоловік загинув від рук власного сина, і причиною цьому – регулярне вживання алкоголю протягом довгого часу.

Повідомлення про трагедію надійшло до міліції в 5.30год. ранку. Повернувшись додому з нічної зміни чоловік виявив в кімнаті безлад та розбите вікно. На дивані лежало тіло батька, а навкруги плями крові. Дуже п’яний молодший брат спав. Його намагалися розбудити, проте чоловік ледь повертав язиком.

Слідчо-оперативна група, що прибула на місце злочину з’ясувала, що чоловік помер насильницькою смертю від жорстоких побоїв, це згодом підтвердила і експертиза.

Сусіди по під’їзду, говорять, що увечері чули ґвалт, лайку та дзенькіт скла, що розбивається. Проте таке тут траплялося не рідко. І батько і його молодший син часто зловживали спиртним, а потім лаялися. Очевидно, що і цього разу після чарки виникла сварка, яка закінчилась так трагічно.

Сьогодні підозрюваний знаходиться під вартою. За фактами вбивства порушено кримінальну справу. Слідство триває.

Володимир Кузьменко, Начальник СЗГ СМУ ГУМВС

 

You may also like...