Жахливий наслідок п’яного застілля

Зловживання спиртними напоями ніколи не приводило і не може привести до гарних наслідків. Це стосується не тільки погіршення стану здоров’я, але і до досить неприємних подій, що доволі часто відбуваються з громадянами, які знаходяться у стані алкогольного сп’яніння. Люди, коли випивають, не завжди контролюють власні дії. Ось і у Фрунзівському районі відбулася чергова п’яна сварка з жахливими наслідками – вбивством чоловіка та пораненням жінки. 

До чергової частини Фрунзівського райвідділу надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що у домогосподарстві його сусіда – 59-річного Миколи відбулася бійка.

Працівники міліції оперативно відреагували на повідомлення. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Міліціонери встановили, що у вечірній час господар будинку Микола за місцем свого мешкання спільно зі своєю дружиною – 59-річною Вірою та чоловіком, особу якого одразу не було встановлено, розпивали спиртні напої. Все було б добре, якби не конфлікт, що виник між господарем будинку та гостем і призвів до вбивства.

Гість, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, не контролював власні дії і вчинив сварку з господарем, під час якої наніс йому колото-різані поранення в область серця та тулуб, від яких той помер на місці. Невгамовний молодий чоловік мабуть вирішив, що цього замало, та наніс колото-різану рану в область лівої щоки дружині загиблого, після чого зник з місця скоєння злочину.

По приїзду швидкої медичної допомоги господарку було негайно доставлено до хірургічного відділення місцевої центральної клінічної лікарні.

В ході проведених оперативно-розшукових заходів працівники міліції встановили особу підозрюваного. Ним виявився 28-річний уродженець Запорізької області, який на даний час розшукується міліціонерами. З місця злочину вилучено речові докази – майка, відбитки пальців рук підозрюваного та ніж.

За фактом скоєння вбивства порушено кримінальну справу за ст.115 ч.1 «Вбивство» КК України.

Приймаються заходи по встановленню місця знаходження та затриманню підозрюваного. Проводиться подальше розслідування.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...