Офіційно: в СБУ прокоментували обшуки на каналі Коломойського

В прес-службі СБУ опублікували офіційний коментар щодо нібито обшуків на телеканалі 1+1 який належить одіозному олігарху Коломойському.

“Щодо обшуків, які наразі відбуваються за адресою вулиця Куренівська, 18 у Києві.

No photo description available.

Обшуки, які проводяться по вулиці Куренівській, 18 не пов’язані з діяльністю телеканалу 1+1, а здійснюються щодо конкретних осіб, за місцями можливого створення та зберігання ними аудіо файлів, отриманих у незаконний спосіб.

Тривають слідчі дії, які здійснюються на підставі рішення суду.

Слідчі дії також проводяться і в інших осіб, які перевіряються на причетність до незаконного використання спеціальних технічних засобів. Жодного втручання в роботу ТВ каналу 1+1 не здійснюється.” – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо. що сьогодні  у приміщенні студії нардепа Олександра Дубінського на телеканалі “1+1” за адресою Куренівська, 18 в Києві проводився обшук співробітниками СБУ.

Слідчий відмовився повідомити про причини обшуку, оскільки це є таємницею слідства. Однак за інформацією джерел, обшуки проводяться в рамках розслідування незаконного прослуховування прем’єр-міністра Олексія Гончарука та інших урядовців. Слідчих зокрема цікавить робоче місце співробітника телеканалу і помічника Дубінського Євгена Куксіна, на якому можливо був здійснений монтаж відео та аудіозаписів незаконної прослушки.

You may also like...