У Росії підірвали машину з пропагандистом-українофобом Прилєпіним який хвастався що вбивав багато українців (Фото, відео)

У Росії підірвали машину з пропагандистом-українофобом Прилєпіним який хвастався що вбивав багато українців

У Нижегородській області РФ підірвали автомобіль Audi, у якому їхав українофоб, письменник і член партії “Справедлива Росія” Захар Прилєпін.

За інформацією ЗМІ, Прилєпін важко поранений, водій загинув. Прилєпін унаслідок вибуху дістав струс мозку і переломи. За даними Mash  у загиблого водія на ім’я Олександр був позивний “Злой”, він громадянин України та був учасником російських терористичних угруповань. Його повне ім’я – Шубін Олександр був у батальйоні Суркова-Прилепіна. Є в базі сайту “Миротворець”.

бойовик водій з погонялом "Злой"

Бойовик водій-охоронець з погонялом “Злой”

Тим часом його пресслужба уточнює, що “з ним усе гаразд”. За даними видання, Прилєпін повертався до Москви з окупованого Донбасу. 6 травня він перетнув російський кордон. Відомо, що дорогою він зупинявся поїсти в Нижегородській області. Відразу після того, як він продовжив рух, стався вибух.

Як повідомляє Telegram-канал Baza, Прилєпін досі перебуває на місці вибуху. Лікарі чекають вертоліт для його транспортування. Вибух був такої сили, що машину підкинуло вгору і перевернуло. При цьому частину деталей автомобіля розкидало в різні боки й утворилась немаленька воронка.

Прилєпін – відомий російський письменник, пропагандист та терорист, був учасником терористичних російських формувань на Донбасі   із 2014 року й активно виступає за війну, і приймав участь у вбивстві українців.

«Я управлял боевым подразделением, которое убивало людей. В больших количествах.» – заявляв він.

Відповідаючи на запитання журналіста “чи правда, що вбиті приходять ночами”, Прилєпін зізнався:

“Не правда. Вообще ничего не происходит. Ничего не мучает. Просто я знаю, что это есть. Я знаю, что они просто умерли и они похоронены. Они лежат в земле. Они просто убиты. Их много. Ни одно подразделение из донецких батальонов по показателям редко кто мог сравниться с моим батальоном. Все, что мы делали – это просто полный галимый беспредел”.

Ось ще кілька його цитат:

«Я не чувствую никаких раскаяний совести по поводу всего происходящего. Так сложилось, и надо разгребать это теперь до конца».

«Я назвал его (Путина) императором с крымской истории и называю его так по сей день».

Одночасно із заявою російського опозіціонера Іллі Пономарьова про причетність до вибуху Захара Прилєпіна “Національної республіканської армії” відповідальність за подію взяв на себе “військовий рух українців і кримських татар “Атеш””:

“Було відчуття, що його рано чи пізно підірвуть. Ось прямо як відчували. І збулося – їхав на своїй козирній Audi Q7 до родичів у Нижній Новгород. Але їхав не сам, а з сюрпризом на днищі автомобіля. Сюрприз спрацював. Захар у лікарні. Наші прогнози завжди збуваються, тому що ми не тільки говоримо, а й робимо”. – заявив Пономарьов.

You may also like...