Внаслідок вибуху у столичній багатоповерхівці на Хаковському массиві загинуло двоє осіб

Остаточна кваліфікація події та причини вибуху будуть відомі  після ретельного огляду та попередніх висновків вибухотехніків. Про це Голова Національної поліції України повідомив із місця події.

Image may contain: tree, sky and outdoor

За словами Ігоря Клименка, відразу після повідомлення про обвал міжповерхових перекриттів на виклик прибули працівники поліції, ДСНС, газової служби та місцевої влади. Проводиться рятувальна операція та вирішується питання щодо відселення мешканців пошкодженого будинку.

Image may contain: one or more people and outdoor

«Імовірно, вибух стався на шостому поверсі. Ми встановлюємо його причини. На даний момент, відомо, що, на жаль, дві людини загинуло. Лише після попередніх висновків вибухотехніків та представників ДСНС ми зможемо приступити до розбору завалів», – зазначив Глава Нацполіції.

Він також повідомив, що на місці події перебувають міністр внутрішніх справ України, голова ДСНС та керівництво  київської поліції та представники місцевої влади.

«Зараз вирішується питання про відселення мешканців багатоповерхівки. Скоріше за все, що відселятимуть весь будинок. Місця відселення визначає міська влада», – розповів Ігор Клименко.

З будинку евакуйовано 21 особу.   Деблоковано 3 особи. Проводяться роботи подальшої евакуації мешканців будинку. Вибух стався у десятиповерховому житловому будинку у Києві на розі вулиць Крушельницької і проспекту Петра Григоренка.

Управління комунікації Національної поліції України

You may also like...