За фактом прорива теплотраси біля «Оушен Плаза» у Києві розпочато кримінальне провадження (фото)

13 січня 2020 року близько 20 год. 30 хв. до чергової частини Голосіївського управління поліції ГУ НП в м. Києві надійшло повідомлення про те, що за адресою вул. Антоновича, 176 навпроти центрального входу до ТРЦ «Оушен Плаза» стався розрив теплотраси з гарячою водою, внаслідок чого пересічні громадяни отримали опіки.

За попередніми даними, невідкладну медичну допомогу внаслідок вказаної події було надано 9 громадянам. За інформацією медичних установ, до яких були госпіталізовані постраждалі, їх стан задовільний. Інформація щодо кількості постраждалих уточнюється.

На изображении может находиться: на улице

Наразі відомості за цим фактом внесено до ЄРДР за попередньою кваліфікацією ч. 1 ст. 275 Кримінального кодексу України (Порушення під час розроблення, конструювання, виготовлення чи зберігання промислової продукції правил, що стосуються безпечного її використання, а також порушення під час проектування чи будівництва правил, що стосуються безпечної експлуатації будівель і споруд, особою, яка зобов’язана дотримувати таких правил, якщо це створило загрозу загибелі людей чи настання інших тяжких наслідків або заподіяло шкоду здоров’ю потерпілого).

Нет описания фото.

На теперішній час працівниками Голосіївського управління ГУ НП в м. Києві під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури №1 проводяться слідчі дії, направлені на встановлення всіх обставин події.

На изображении может находиться: в помещении

Прес-служба прокуратури міста Києва

You may also like...