Херсонська поліція затримала посередника в замовному вбивстві

Нагадаємо, 24 квітня 2018 року в Херсоні на території Дніпровського району ввечері біля свого будинку з вогнепальної зброї був розстріляний місцевий підприємець зі своїм охоронцем. Підприємець від отриманих поранень загинув.

В ході досудового розслідування кримінального провадження, відкритого за ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство», поліцейські встановили деяких осіб, підозрюваних у причетності до замовного вбивства. Сьогодні правоохоронці розшукали ще одного фігуранта, можливо, причетного до вказаного резонансного злочину.

Як повідомив начальник поліції Херсонщини Олександр Прокудін, сьогодні вранці в м. Дніпро поліцейськими була проведена спецоперація по затриманню громадянина, який за версією слідства, виконував роль посередника між замовником та виконавцями замовного вбивства відомого херсонського бізнесмена.

Затримання проводили слідчі та оперативники управління карного розшуку обласного главку поліції. Силову підтримку забезпечували бійці спецпідрозділу управління КОРД.

На теперішній час слідчі проводять комплекс необхідних процесуальних слідчих дій. Затриманий буде доставлений до Херсонського міського суду для обрання йому запобіжного заходу. За погодженням з обласною прокуратурою слідчі клопотатимуть перед слідчим суддею про поміщення підозрюваного в умови СІЗО на 60 днів без права внесення застави.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням обласного главку поліції за процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

You may also like...