Киянин пограбував жінку, щоби розрахуватись у ресторані

Золотий ланцюжок із шиї потерпілого зловмисник зірвав біля входу у заклад, а після вчинення злочину здав прикрасу в ломбард – і повернувся у ресторан, щоби розрахуватися. За такі дії зловмиснику загрожує до чотирьох років ув’язнення.

Подія трапилася на вулиці Ревуцького Дарницького району столиці. До поліції надійшло повідомлення про те, що біля входу у ресторан пограбували чоловіка. На місці події правоохоронці встановили, що під час відпочинку у закладі харчування один із відвідувачів зірвав з шиї іншого золоту прикрасу.

Як розповів заступник начальника Дарницького управління поліції Олексій Кабанченко, дізнавшись про скоєння злочину, група швидкого реагування почала відпрацьовувати територію, прилеглу до злочину:

«Ми затримали зловмисника неподалік від ресторану. Зловмисник намагався туди повернутись, аби розрахуватися. Під час спілкування ми з’ясували, що заплатити він мав грошима, які отримав у ломбарді за золотий ланцюжок. Правопорушником виявився киянин, 1982 року народження, який уже мав проблеми із законом».

За даним фактом слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...