Киянин, який до смерті побив сестру, проведе за ґратами вісім років

У під’їзді будинку між родичами виник конфлікт. Чоловік накинувся на сестру з кулаками, а коли остання втратила свідомість, затягнув її до квартири і залишив лежати на підлозі. Від отриманих травм жінка згодом померла.

Image may contain: text that says 'полця киева вирок суду'

Подія трапилась у листопаді минулого року в Оболонському районі. Чоловік поварився з сестрою на східцевому майданчику багатоквартирного будинку.

Оболонському районі. Чоловік поварився з сестрою на східцевому майданчику багатоквартирного будинку.

У ході конфлікту правопорушник наніс родичці декілька ударів кулаками в голову та грудну клітину. Після того, як остання втратила свідомість, брат затягнув її до квартири та залишив на підлозі. Згодом від отриманих травм жінка померла.
На судовому засіданні чоловік визнав свою провину та щиро розкаявся у вчиненому. Крім того, обвинувачений раніше вже відбував покарання за крадіжки.

Вироком Оболонського районного суду у місті Києві за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України, чоловіка засудили до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва
Анастасія Костюченко

You may also like...