Киянина судитимуть за крадіжки зі шкіл Деснянського району

Слідчі завершили досудове розслідування по трьом кримінальним провадженням. 22-річному правопорушнику загрожує до шести років позбавлення волі.

До чергової частини Деснянського управління поліції надходили повідомлення про те, що з приміщень шкіл на проспекті Маяковського та вулиці Милославській невідомий викрав побутову та комп’ютерну техніку. Для документування цих подій виїжджала слідчо-оперативна група районного управління поліції.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и в помещении

Як розповів начальник відділу поліції №2 Деснянського управління поліції Олег Нетченко, працівники карного розшуку після комплексу оперативних заходів затримали за підозрою у вчиненні крадіжок 22-річного киянина, раніше судимого за пограбування:

Нет описания фото.

«У ході слідства було встановлено, що затриманий проникав до приміщень учбових закладів шляхом зламу замків вхідних дверей або віджиму вікна. Звідти він викрадав техніку, після чого здавав ці речі у ломбард. Частину з викраденого майна слідчі виявили у помешканні його спільниці. Ми довели причетність молодика до трьох крадіжок. Фігуранту оголосили про підозру у вчинених злочинах. Суд обрав чоловікові запобіжний захід у вигляді арешту».

Матеріали кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, з обвинувальними актами направили до суду. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...