Київські оперативники затримали чоловіка за пограбування жінки

Зловмисник вдарив потерпілу, а після вирвав із рук гаджет і втік. Фігуранту повідомлено про підозру, йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Близько 5-ї години до поліції звернулась 37-річна жінка та розповіла, що на проспекті Перемоги її пограбували. Отримавши інформацію, оперативний черговий направив слідчо-оперативну группу для документування злочину.

На місці співробітники карного розшуку Шевченківського управління поліції відпрацювали територію та вилучили записи з вуличних камер відеоспостереження. Після проведеного комплексу оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, а після затримали зловмисника.

Нападником виявився житель Чернігівської області, 1990 року народження, раніше судимий за скоєння крадіжок мобільних телефонів. Слідчі вилучили у нього речовий доказ – гаджет, який повернули потерпілій.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру, йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...