Лучанин відсидить 11 років за жорстоке вбивство товариша по чарці

Під час вживання спиртних напоїв з двома іншими чоловіками лучанин вбив товариша по чарці, нанісши смертельні ножові поранення в шию та груди. Після цього разом з іншим чоловіком вони намагалися приховати злочин.

Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду Волинської області.

Під час суду встановили, що 8 грудня минулого року обвинувачений знаходився у квартирі потерпілого, вживаючи з ним та іншим обвинуваченим спиртні напої. Так, під час раптової сварки з потерпілим обвинувачений схватив кухонного ножа та, наздогнавши його у коридорі, наніс не менше чотирьох ударів в шию, груди та спину. Від отриманих травм чоловік помер.

Після цього вбивця разом з іншим обвинуваченим вкрали з квартири 1400 злотих та 20 євро, які належали дружині потерпілого. Потому обвинувачений, який був присутній у квартирі під час вбивства, намагався приховати сліди злочину, помивши ніж та викинувши його через вікно. Знаючи, що до квартири повернеться потерпіла, злочинці поклали тіло на диван та викинули закривавлений килим.

Обидва обвинувачені свою вину визнали повністю. Вбивця розповів суду, що того дня він вживав наркотики, а потому спиртні напої, тому він не дуже пам’ятає події трагічного вечора. Зазначив, що пам’ятає лише один удар ножем. Наголосив, що наміру вбивати потерпілого не мав, злочин скоїв випадково, в чому розкаюється. Натомість інший обвинувачений пригадав, що самого злочину не бачив, адже перебував в цей час у вбиральні, однак, злякавшись, він допоміг приховати сліди вбивства, адже в цей час в двері стукала дружина вбитого.

Відтак, суд призначив вбивці одинадцять років позбавлення волі, натомість інший обвинувачений відбувся умовним покаранням на три роки. // Волинські новини

You may also like...