На Білоцерківщині затримали покидька, який упродовж години скоїв два розбійні напади

Ним виявився 28-річний киянин, який нещодавно повернувся з місць позбавлення волі. Наразі доведена його причетність до скоєння інших злочинів на території міста.

Перше повідомлення до поліції Київщини про напад на залізничному вокзалі у місті Біла Церква надійшло близько першої години ночі. Невідомий чоловік, погрожуючи ножем місцевому жителю, заволодів його мобільним телефоном та грошима у сумі  500 гривень. Після чого нападник зник у невідомому напрямку.

Згодом надійшло до поліції аналогічне повідомлення. Цього разу зловмисник з ножем накинувся на дівчину  і забрав у неї мобільний телефон.

Працівники кримінальної поліції Білоцерківського відділу поліції провели низку оперативно-розшукових заходів і вже за лічені хвилини затримали нападника в порядку ст.208 КПК України.

Поліцейські виявили та вилучили у нього речові докази – розкладний ніж, викрадений мобільний телефон, документи з ломбарду.

Також під час затримання у правопорушника вилучено суху рослину коноплі, яку він зберігав для власного вживання без мети збуту.

За даним фактом відкрито два кримінальні провадження за ч. 2 ст. 187 (Розбій) та за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Відділ комунікації поліції в Київській області

You may also like...