На Буковині поліція припинила діяльність групи наркодилерів

Працівники внутрішньої безпеки Національної поліції викрили трьох мешканців Чернівців у розповсюдженні психотропних речовин. Спільними діями кількох оперативних підрозділів поліції зловмисників затримано.

До Чернівецького управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ надійшла інформація про діяльність групи осіб, яка промишляє розповсюдженням психотропних речовин.

Після перевірки факт підтвердився. Оперативники задокументували збут пігулок «SUBUTEX». Причетними до кримінального бізнесу виявились троє місцевих жителів, віком  39-47 років.

За матеріалами внутрішньої безпеки Нацполіції слідчі ГУНП в Чернівецькій області розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Злагодженими діями працівників кількох підрозділів поліції: УДВБ НПУ, Управління стратегічних розслідувань, карного розшуку, Управління протидії наркозлочинності, слідчих, за фізичної підтримки поліції особливого призначення та КОРДу чернівецької поліції, під процесуальним керівництвом обласної прокуратури, трьох зловмисників затримано на збуті психотропних речовин.

Під час проведення 15 санкціонованих обшуків в автомобілях фігурантів та за місцем мешкання виявлено та вилучено готівку у різній валюті, банківські картки, телефони, комп’ютерну техніку,  пігулки «SUBUTEX».

Дилерів затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Готується оголошення їм про підозру та обрання запобіжного заходу. За протиправні дії зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від шести до 10 років з конфіскацією майна.

Департамент внутрішньої безпеки
Національної поліції України

You may also like...