На Черкащині власниця магазину побила представницю Держпродспоживслужби (відео)

Під час обстеження закладу торгівлі на дотримання вимог роботи в умовах карантину, власниця одного з магазинів Чигиринщини нанесла працівнику Держпродспоживслужби тілесні ушкодження. За фактом насильства щодо службової особи поліцією відкрито кримінальне провадження за статтею 350 Кримінального кодексу України

До Чигиринського відділення поліції надійшло повідомлення, про те, що біля одного з магазинів району відбувся конфлікт між двома жінками.

Працівники поліції, які прибули на місце події встановили, що працівник Держпродспоживслужби здійснювала обстеження закладів торгівлі, яким дозволено працювати, на дотримання умов та порядку зберігання продукції в умовах карантину. Під час обстеження в одному із магазинів було виявлено порушення. Службовець   розпочала складати  протокол, проте власниця магазину намагалася всіляко перешкодити їй та нанесла тілесні ушкодження.

Дана подія задокументована. За вказаним фактом слідчими Чигиринського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 350 (Погроза або насильство щодо службової особи чи громадянина, який виконує громадський обов’язок) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до п’яти років.

Сектор комунікації поліції Черкаської області

You may also like...