На Дніпропетровщині посадовців управління Держпраці викрито на одержанні 25 000 гривень неправомірної вигоди

Дніпропетровською обласною прокуратурою спільно співробітниками Управління стратегічних розслідувань в області ДСР Національної поліції України посадових осіб одного з відділів Головного управління Держпраці в області викрито на отриманні неправомірної вигоди (ч.3 ст.369-2 КК України).

За даними слідства, вказані особи отримали від представника ТОВ неправомірну вигоду за невжиття заходів, направлених на зупинення господарської діяльності, а також контролю за усуненням порушень законодавства у сфері охорони праці та промислової безпеки на підприємстві.

23 червня під час отримання 25 тис грн неправомірної вигоди одного з фігурантів справи – державного інспектора –  було викрито правоохоронними органами та затримано в порядку ст. 208 КПК України. Наразі їй повідомлено про підозру у скоєнні вказаного кримінального правопорушення. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Також перевіряється причетність до вчинення вказаного злочину інших посадовців відомства. Досудове розслідування триває.

Пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури

You may also like...