На Донеччині затримали чоловіка, підозрюваного у вбивстві співмешканки

У листопаді цього року місцевий мешканець села Кальчик намагався розчленити тіло своєї мертвої співмешканки та сховав його у своєму підвалі. Правоохоронці виявили труп жінки, чоловіка буде притягнено до кримінальної відповідальності.

До поліції та співробітників СБУ надійшло повідомлення про те, що мешканець с. Кальчика Нікольського району переховує у себе вдома труп людини.

Під час перевірки інформації співробітники карного розшуку виявили у підвалі вказаного будинку тіло жінки. На місці події працювали слідчо-оперативна група та експерти.

Правоохоронці встановили, що тіло належить 32-річній маріупольчанці, яка з вересня цього року проживала у підозрюваного. Також поліцейські з’ясували, що чоловік систематично наносив побої своїй «товаришці по чарці».

На початку листопада між співмешканцями під час нічного застілля відбувся черговий конфлікт з рукоприкладством. Прокинувшись на ранок, господар будинку виявив тіло жінки без ознак життя. Раніше вже судимий за вбивство чоловік злякався відповідальності за смерть співмешканки та спробував розчленити її труп, аби потім вивезти, однак, не зміг і сховав тіло у підвалі будинку.

Фігуранту повідомлено про підозру. Його затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Слідчі дії тривають.

Волноваський відділ поліції Донецької області

You may also like...