На Харківщині чоловіка викрили у скоєнні жорстокого вбивства

За підозрою у вчиненні злочину оперативники карного розшуку затримали 46-річного мешканця Луганської області. Зловмисник ножем заподіяв своєму знайомому численні поранення, а потім виніс з його помешкання цінні речі.

29 листопада близько 15:30 до чергової частини Ізюмського районного управління поліції надійшло повідомлення від 66-річної жительки міста Ізюм. Жінка прийшла навідати свого брата, який кілька днів не виходив із нею на зв’язок, і виявила його мертвим.

Під час огляду місця події поліцейські встановили, що на тілі 51-річного загиблого є численні колото-різані рани.

Як розповів начальник Управління карного розшуку ГУНП в Харківській області Роман Іващенко, вже наступного дня в ході слідчо-оперативних заходів поліцейські встановили особу зловмисника та його місце перебування. 46-річний чоловік раніше був неодноразово засуджений. За його словами, в той день він зайшов до потерпілого, добре знаючи, що той мешкає в будинку сам. Після жорстокої розправи з хазяїном, зловмисник заволодів його побутовою технікою – зварювальним апаратом, газовою плитою, пилососом та іншими речами.

З місця події вилучені речові докази.

Слідчим відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Чоловік затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Харківської області

You may also like...