На Харківщині квартирант з Луганщини убив сокирою господаря будинку

Про виявлення тіла сусіда без ознак життя вранці 24 жовтня до Нововодолазького відділення поліції повідомив мешканець села Новопросянське.

За адресою виїжджали співробітники слідчо-оперативної групи та  сектору реагування патрульної поліції.Під час проведення огляду місця події на тілі 73-річного господаря будинку були виявлені рублені рани голови.

Вжитими заходами працівники Нововодолазького відділення поліції встановили та затримали особу, причетну до скоєння злочину. Нею виявився 60-річний мешканець Луганської області, раніше судимий за аналогічні злочини.Як з’ясувалося, зловмисник протягом року мешкав у будинку загиблого та допомагав йому по господарству. Ввечері 23 жовтня, після спільного вживання алкоголю, між чоловіками виникла сварка. В ході конфлікту правопорушник сокирою наніс удар по голові господарю будинку, що і призвело до смертельних наслідків.

Слідчим Нововодолазького відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає тюремне ув’язнення на строк від 7 до 15 років.

Слідчі дії тривають. Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Харківської області

You may also like...