На Харківщині п’яний водій скоїв наїзд на двох підлітків та втік

Постраждалі госпіталізовані у тяжкому стані.

27 липня о 21:00 до відділу поліції № 1 Чугуївського РУП надійшло повідомлення від жительки смт Вільча Чугуївського району про те, що невідомий водій автомобіля «ВАЗ 2106» скоїв наїзд на 14 та 15-річних хлопців, які йшли по узбіччю дороги. З місця пригоди правопорушник втік.

Протягом 15 хвилин поліцейські розшукали автомобіль, причетний до дорожньо-транспортної пригоди. Його виявили за межами населеного пункту у посадці. 65-річний водій – місцевий житель, мав явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу відносно чоловіка та повідомлення йому про підозру у скоєнні злочину.

Відділ комунікації поліції Харківської області

You may also like...