На Київщині групу осіб затримано за підпал авто приватного підприємця

Ними виявились троє жителів Києва 22, 23 та 35 років. Наразі зловмисникам повідомлено про підозру за умисне знищення майна і за скоєне їм загрожує до 10 років ув’язнення. У фігурантів поліцейські виявили та вилучили наркотики, зброю та набої.

У жовтні цього року у місті Бровари невідомі особи вночі підпалили автомобіль «Lexus», що належить місцевому приватному підприємцю, та зникли у невідомому напрямку.

Увесь цей час тривала кропітка робота, яку проводили оперативники Управління карного розшуку поліції, інші відповідні оперативні підрозділи поліції Київщини та працівники Броварського відділу поліції.

Правоохоронці провели вичерпний  комплекс оперативно-розшукових заходів і встановили осіб, причетних до підпалу авто.

Трьох зловмисників затримано за силової підтримки бійців полку поліції особливого призначення поліції столичної області у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За місцями їхнього проживання, а також у автівці «Opel», якою користувались зловмисники, правоохоронці провели санкціоновані обшуки, де вилучили низку речових доказів злочинної діяльності групи.  Серед них: наркотичні речовини, зброя та набої до неї, мобільні телефони та наркотики.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.  Санкція статті передбачає  позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Затримані перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Запобіжний захід для чолов’яг обере суд.

Поліція встановлює мотиви злочину та перевіряє причетність затриманих до скоєння інших злочинів на території Київщини.

Відділ комунікації поліції Київської області

You may also like...