На Київщині «на гарячому» затримали наркодилера

За процесуального керівництва Білоцерківської місцевої прокуратури викрито злочинну діяльність 26-річного мешканця м.Узин, який збував психотропні речовини наркозалежним особам (ч.2 ст. 307 КК України).

Правоохоронцями було проведено дві оперативні закупівлі, під час яких підприємливого молодика затримали.

У ході  проведення  санкціонованих обшуків,  поліцейськими виявлено та вилучено амфетамін, лабораторне обладнання для виготовлення наркотиків, вогнепальну зброю, набої, грошові кошти, тощо. Вилучені речові докази направлено на експертизу.

Наразі фігуранта провадження затримано. Йому повідомлено про підозру у скоєнні вказаного злочину, вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Заходи з викриття проводились спільно з співробітниками Васильківського відділу поліції та працівниками Фастівського міськрайонного відділу ГУ СБУ у місті Києві та Київській області.

Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Київської обласної прокуратури

You may also like...