На Рівненщині чоловік кинувся з вилами на брата

Із вилами накинувся на рідного брата вчора, 17 лютого, 39-річний житель села Вітковичі. Внаслідок завданих тілесних ушкоджень потерпілого госпіталізували, а причетного до злочину — відправили до ізолятора тимчасового тримання.

Повідомлення про те, що лікарі надавали допомогу 53-річному чоловікові із колото-різаними ранами обличчя та ротової порожнини до поліції надійшло близько 13:30.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, встановила, що 53-річний житель села Вітковичі прийшов до батьківської хати, аби забрати свій подовжувач. У цей час його саме використовував для роботи січкарні молодший брат. Спроба відібрати вийшла невдалою — 39-річний чоловік накинувся із вилами на старшого, внаслідок чого завдав удар в обличчя.

Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального кодексу України. Слідчі Березнівського відділення поліції вирішують питання про повідомлення йому про підозру у замаху на умисне вбивство за частиною 2 статті 15, частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.

Потерпілого госпіталізували до лікарні обласного центру. Його життю нічого не загрожує.

Як з’ясували поліцейські, брати конфліктували постійно. До того ж, затриманий уже потрапляв у поле зору правоохоронців за опір поліцейським.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

You may also like...