На Сумщині покидька судитимуть за розбещення 7-річної доньки та побиття дружини

Білопільським відділом Конотопської місцевої прокуратури сьогодні, 19 лютого 2019 року, затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно 43-річного чоловіка, який вчиняв розпусні дії щодо своєї 7-річної доньки, а також завдав тілесні ушкодження дружині.

Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 2 ст. 156 (розбещення малолітньої) та ч. 1 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодженні) КК України.

У ході слідства, проведеного слідчими Білопільського відділення поліції, встановлено, що в одному з населених пунктів Білопільського району батько, залишившись наодинці із власною донькою, неодноразово вчиняв дії, направлені на її розбещення. Про вказаний факт дівчинка наважилась розповісти родичці, яка й повідомила правоохоронців. Окрім того, у грудні 2018 року під час сварки з дружиною обвинувачений ударив її в область щелепи. Жінка отримала тілесні пошкодження у вигляді двостороннього перелому нижньої щелепи зі зміщенням уламків.

“Чоловік зізнався у скоєному, стверджує, що шкодує про свої вчинки. На вирок суду він чекає в СІЗО. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого”, – розповів заступник керівника Конотопської місцевої прокуратури Андрій Шапошник.

Прокуратура Сумської Області

You may also like...