Незаконно зрубав дерева, а після цього розпилив газовий балончик в обличчя працівника лісництва

За процесуального керівництва Дергачівської окружної прокуратури Харківської області повідомлено про підозру 26-річному чоловіку за фактом незаконної порубки дерев у лісах, перевезення, зберігання незаконно зрубаних дерев, що заподіяло істотну шкоду (ч. 1 ст. 246 КК України), та за фактом хуліганства (ч. 4 ст. 296 КК України).

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Харківської обласної прокуратури.

Досудовим розслідуванням встановлено, що у квітні минулого року чоловік, перебуваючи на території Дергачівського лісництва ДП «Харківська лісова науково-дослідна станція», незаконно зрубав дванадцять дубів.

Завантаживши «здобутки» до автівки, втекти він не встиг: його зупинили правоохоронці. Згодом на місце події прибув представник лісництва. «Чорний лісоруб» почав поводити себе зухвало та погрожував тим, що підпалить автомобіль разом з деревиною, з метою недопущення його огляду слідчими.

Розуміючи, що тікати вже нікуди, чоловік розпилив у обличчя співробітника лісництва аерозоль сльозоточивої та дратівної дії «Перець-4». Зловмисник почав погрожувати потерпілому фізичною розправою, проте його встигли зупинити поліцейські.

Досудове розслідування проводить СВ ВП №3 ХРУП №3 ГУНП в Харківській області.

You may also like...