Обрано запобіжний захід підозрюваним у посяганні на життя поліцейських

В Ужгородському міськрайонному суді відбувся розгляд клопотання слідчого про обрання запобіжного заходу двом особам – тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 315 тисяч гривень кожного

Як повідомлялося раніше, 9 лютого у селищі Нижні Ворота на Воловеччині затримали членів організованого злочинного угруповання.

Під час затримання водій автомобіля «Mercedes Benz», 41-річний житель Мукачева, та водій позашляховика «Toyota», 40-річний житель Вінниччини, вчинили активний опір законним вимогам поліцейських та намагалися скоїти на них наїзд.

Окрім них, у салонах позашляховиків перебувало ще п’ятеро осіб – жителі столиці, Волинської області та Мукачева. Під час огляду автомобілів правоохоронці виявили зброю – автомат і два пістолети.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 348 Кримінального кодексу України, тобто посягання на життя правоохоронця.

Сьогодні, 10 лютого, Ужгородський міськрайонний суд погодив клопотання слідчого та обрав двом підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 315 тисяч гривень кожному.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

You may also like...