Патрульні підстрелили озброєного злодія

Вчора у Чернігові, близько 23-ї години, екіпаж патрульних отримав виклик про незаконне проникнення до одного із закладів міста на вулиці Новій.

Прибувши на місце виклику, там вже перебували працівники охоронної фірми, які й викликали поліцію. Вони повідомили, що всередині зачиненого закладу перебуває стороння особа.

Нет описания фото.

Спільно неодноразово гучно подавалась команда: “Вийти з приміщення, руки за голову”, але з приміщення у відповідь працівники поліції почули звук, схожий на постріл. За 10 хвилин на місце, для надання допомоги, прибув екіпаж роти тактико-оперативного реагування (ТОР).

Під час обстеження приміщення, поліцейські виявили невідомого чоловіка, який дістав предмет, схожий на пістолет, та направив його в сторону поліцейських. Після цього, патрульний роти ТОР, згідно зі ст. 46 ЗУ “Про національну поліцію”, застосував табельну вогнепальну зброю, здійснивши два постріли в напрямку правопорушника та влучив двома кулями.

Надалі чоловікові надали домедичну допомогу та каретою швидкої допомоги доставили до лікарні. Наразі громадянин під наглядом лікарів, його прооперували.

У діях невстановленої особи виявлені ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 348 КК України.

На місці події працювали співробітники ДБР, ведеться слідство.

Патрульна поліція України

You may also like...