Підрядника судитимуть за привласнення ₴340 тис., виділених на ремонт дитячих садків та шкіл у Дніпровському районі столиці

Київською місцевою прокуратурою № 4 скеровано до суду обвинувальний акт відносно директора підрядного товариства за фактом привласнення бюджетних коштів, виділених на ремонт дитячих садків та шкіл у Дніпровському районі Києва (ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

Згідно з матеріалами слідства, директор підрядної організації, не виконавши у повному обсязі роботи, передбачені договором, вніс неправдиві відомості до офіційних документів, на підставі яких заволодів понад 340 тис. гривень.

Обвинувальний акт скеровано до Дніпровського районного суду столиці для розгляду по суті.

Обвинуваченому загрожує покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю.

Досудове розслідування здійснювалось Дніпровським УП ГУНП у м. Києві за оперативного супроводження УСР у м. Києві ДСР НП України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба прокуратури міста Києва

You may also like...