Поліцейські викрили зловмисника, який убив жителя Одеського району

Тіло померлого виявив чоловік з Великодолинської громади біля польової дороги недалеко від свого дому, коли виводив худобу на пасовище.

Розслідуючи справу, поліцейські встановили: небіжчик – 40-річний житель тієї ж ОТГ, а помер чоловік від розриву селезінки. Зрозумівши, що громадянина побили, оперативники карного розшуку впродовж доби встановили, хто саме.

Правопорушника розшукали. Це 57-річний місцевий мешканець. Він розповів поліцейським, що зустрів на польовій дорозі незнайомця, коли повертався з магазину додому. Обидва були нібито нетверезі і під час розмови посварилися через випивку та гроші. У сутичці старший за віком чоловік кілька разів вдарив молодшого кулаком і пішов далі.

«Нині слідчі відділення поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 2 під процесуальним керівництвом Чорноморської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, що спричинило смерть потерпілого. Цей злочин передбачений ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Триває слідство», – розповіла слідча СВ відділення поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 2 Жанна Юрченко.

Одеське районне управління поліції № 2

You may also like...