Поліцейські затримали ужгородця, який вдарив ножем жінку

Вчора, 29 березня, близько 22:30 години до Ужгородського районного управління поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що до місцевої лікарні доставлено 29-річну жінку з проникаючим ножовим поранення.

На виклик негайно прибули поліцейські, які оперативно встановили особу кривдника та обставини вчинення злочину.

Возможно, это изображение (один или несколько человек)

Встановлено, що ножове поранення на грунті ревнощів потерпілій спричинив її 33-річний співмешканець. Чоловік вдарив жінку ножем в груди біля будинку знайомих, звідки її й госпіталізували медики.

Зловмисника поліцейські затримали в процесуальному порядку та помістили до ізолятора тимчасового тримання. На місці події слідчі вилучили ймовірне знаряддя вчинення злочину – кухонний ніж, який буде направлено експерту для дослідження.

За даним фактом в поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження. Затриманому загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вказаному злочині та обрання щодо нього запобіжного заходу. Слідчі клопотатимуть про тримання під вартою.

Поліція Закарпатської області

You may also like...