Поліція Тячівщини затримала підозрюваного у вбивстві неповнолітнього

22-річний житель селища Буштино наніс смертельне ножове порання 17-річному односельцеві. Чоловіка затримали у порядку статті 208 КПК України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження

Сьогодні, 7 січня, о 20.35 год до Тячівського відділу поліції надійшло повідомлення від медиків районної лікарні про те, що до реанімаційного відділення госпіталізовано 17-річного хлопця, жителя смт.Буштино, з проникаючим пораненням грудної клітини. Хлопця врятувати не вдалось, від отриманих травм він помер.

В ході першочергових оперативних заходів поліцейські швидко встановили попередні обставини злочину та затримали зловмисника.

Правоохоронці з‘ясували, що тілесні ушкодження, на ґрунті ревнощів, спричинив загиблому його односелець, 22 річний чоловік. Інцидент трапився на вул. Молодіжній у смт. Буштино близько 19-ої год. Після нанесення ножового поранення правопорушник з місця події втік. Правоохоронці розшукали його у сусіднньому селищі, у родичів.

Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Вирішується питання про повідомлення підозри у злочині та обрання міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

You may also like...