Поліціянта судитимуть за придбання та зберігання психотропних речовин

За погодженням прокуратури Харківської області до суду направлено обвинувальний акт стосовно старшого лейтенанта поліції ГУНП в Харківській області за ч. 2 ст. 309 КК України (незаконне придбання, зберігання психотропних речовин у великому розмірі без мети збуту).

Як повідомив начальник управління прокуратури Харківської області Іван Тарасов, у ході досудового розслідування встановлено, що  старший лейтенант поліції придбав особливо небезпечну психотропну речовину, обіг якої заборонено.

У ході проведених  обшуків за місцем мешкання вказаної особи виявлено та вилучено два поліетиленових пакета з речовиною бірюзового кольору, один поліетиленовий пакет з речовиною білого кольору, фрагменти фольги з нашаруванням. За висновком експерта, вилучені речовини містять у своєму складі особливо небезпечну психотропну речовину, обіг якої заборонено, — «PVP».

21 січня 2020 року поліціянту було про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 309 КК України (незаконне придбання, зберігання психотропних речовин у великому розмірі без мети збуту).

Досудове розслідування здійснювало територіальне управління ДБР, розташоване  у м. Полтаві, оперативний супровід — Харківське управління ДВБ НП України.

Обвинуваченому загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

Пресслужба прокуратури Харківської області

You may also like...