Посадовця судитимуть за привласнення майже півмільйона бюджетних гривень під час ремонту дороги

Обухівською окружною прокуратурою Київської області скеровано до суду обвинувальний акт відносно виконувача обов’язків голови сільської ради одного з районів Київщини за фактом привласнення бюджетних коштів, виділених на капітальний ремонт дороги (ч. 1 ст. 366, ч. 2 ст. 191, ч. 3 ст. 191 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що виконувач обов’язків голови сільської ради в Київській області на підставі підроблених актів приймання виконаних будівельних робіт, які містили відомості про завищені обсяги робіт, що фактично виконані не були, привласнив бюджетні кошти, виділені на капітальній ремонт дороги у Васильківському районі Київської області.

Внаслідок неправомірних дій вказаної особи, державі завдано збитки на загальну суму понад 480 000 гривень.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими відділу поліції №1 Обухівського районного управління поліції ГУНП в Київській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Київська обласна прокуратура

 

You may also like...