Повідомлено про підозру киянину, котрий пограбував жінку

Зловмисник напав на потерпілу посеред вулиці та відібрав у неї мобільний телефон. Правопорушника затримано, йому повідомлено про підозру у скоєнні грабежу.

Подія трапилася у Голосіївському районі столиці. На зупинці поруч із автовокзалом стояла жінка та розмовляла по телефону. Повз проходили двоє чоловіків, один із яких попросив подзвонити. Потерпіла відмовила та відійшла у бік. Несподівано молодик підбіг до неї та почав вимагати, аби вона віддала смартфон. Коли ж перелякана жінка відмовилась, він побив її, вихопив телефон та втік.

Однак дорогою втікача зупинили охоронці автовокзалу, які почули крики потерпілої, а в цей час неподалік проїжджав патрульний екіпаж – зловмисника передали поліцейським. На місце одразу ж виїхала слідчо-оперативна група Голосіївського управління поліції, яка задокументувала подію та провела першочергові слідчі дії.

«Фігуранта затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. У нього виявили та вилучили викрадений телефон. Відомо, що 31-річний правопорушник – киянин, раніше не мав проблем із законом. Під час скоєння злочину підозрюваний перебував у стані алкогольного сп’яніння», – повідомив начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин.

Слідчі повідомили фігуранту про скоєння правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до шести років ув’язнення. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...