Правоохоронці розшукують осіб, котрі підпалили автомобіль на столичному Подолі

Авто згоріло вщент. Слідчі розпочали досудове розслідування, тривають заходи для встановлення осіб, причетних до скоєння даного правопорушення.

Подія трапилася в ніч на 27 серпня. На вулиці Електриків у лісопосадці стояв мікроавтобус, в якому перебувало четверо осіб.

Несподівано до авто підбігли невідомі у масках і чорній формі без розпізнавальних знаків та задули у вікно сльозогінним газом. За словами потерпілих, нападників було восьмеро.

Чоловіки вибігли з автомобіля, а зловмисники в цей момент закинули в салон запалювальну суміш. Коли мікроавтобус почав горіти, нападники втекли. Потерпілі одразу ж викликали рятувальників та поліцію.

«Правоохоронці оглянули місце події, опитали постраждалих та вилучили речові докази, які направили на експертизу. Розпочато кримінальне провадження за фактом хуліганства. За скоєне зловмисникам загрожує до семи років ув’язнення», – повідомив начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко.

Кримінальне провадження внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією – ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України. Наразі зусилля поліцейських спрямовані на встановлення та розшук осіб, причетних до цього злочину.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...