Розкрито розбійний напад на жінку у Шевченківському районі столиці

Нападник вдарив потерпілу по голові, від чого вона втратила свідомість, а після забрав її гроші, телефон та втік. Слідчі розпочали кримінальне провадження.

Подія сталася на столичному проспекті Перемоги. Дівчина ввечері поверталася з роботи, і в арці біля дому невідомий вдарив її по голові, а коли вона отямилась, то виявила відсутність грошей та телефону.

Отримавши повідомлення, оперативники розпочали пошуки зловмисника. Вони оглянули місце скоєння злочину, переглянули записи з камер відеоспостереження та відпрацювали їх, у результаті чого встановили особу нападника.

Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та вилучили у нього речовий доказ – мобільний телефон, який впізнала потерпіла. Затриманий – 34-річний уродженець міста Кривий Ріг, відносно якого зараз у суді розглядається кримінальне провадження за вчинення ним крадіжки.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує до семи років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...