СБУ попередила про можливі провокації російських найманців у Львові

Про всіх підозрілих осіб просять одразу повідомляли

Служба безпеки України заявила про можливе проникнення до Львова найманців з Росії та окупованих територій для здійснення провокацій. Тому СБУ звернулась до ріелторів, керівників готелів та ОСББ з проханням повідомляти про всіх підозрілих російськомовних осіб спортивної зовнішності.

https://zaxid.net/resources/photos/news/202202/1536069_2155260.jpg?202202161050

Як вказано у листі першого заступника начальника управління СБУ у Львівській області Леоніда Янківського до керівників готелів та ОСББ, Служба безпеки фіксує факти дестабілізації суспільно-політичної ситуації в країні, зокрема, прибуття осіб з анексованого Криму, Росії, окупованих територій Донецької та Луганської областей з метою вчинення провокацій у Львові.

«Аналіз отриманої інформації свідчить про те, що особи (чоловіки віком 20-50 років, спортивної тілобудови, російськомовні), які прибувають в регіон на короткотерміновий період для можливого проведення протиправних діянь, переважно поселяються на квартирах, які орендують особисто або через підставних осіб», – вказано у листі СБУ.

У зв’язку з такою ситуацію, СБУ звернулося до ріелторів, керівників ОСББ, готелів і хостелів з проханням посприяти у виявленні підозрілих осіб. Інформацію про підозрілих осіб СБУ просить повідомляти за телефоном +380664671077.

Першими звернення СБУ до ріелторів та власників готелів оприлюднив сайт «Leopolis.news». В управлінні СБУ Львівської області ZAXID.NET підтвердили, що цей документ справжній.

You may also like...