Шахраї «позичають» гроші від імені податківців

Із превеликим подивом очільниця Державної податкової інспекції Верхньорогачицького району Херсонщини Олена Приходько дізналася, що їй конче потрібні гроші. До того ж настільки, що вона не цурається просити їх у місцевих аграріїв.

Усім їм телефонувала якась жінка, котра представлялася саме начальником ДПІ і просила перерахувати по п’ять тисяч гривень на банківську картку нібито для нагальних потреб інспекції. При цьому обіцяла повернути їх уже наступного дня.

Звісно, це була звичайна шахрайка, яка видавала себе за реального посадовця, а номер її мобільного Олені Приходько ніколи не належав.

У прес-службі ГУ ДПС у Херсонській області, АР Крим та Севастополі нагадують, що схожі прохання про “позики” буцімто від імені податківців надходили підприємцям і в інших районах краю. Відрізнялися хіба що номери телефонів, карткових рахунків та голоси співбесідників. Тож бізнесменам і фермерам не треба нікуди надсилати гроші чи телефонувати для перевірки до податкової. А необхідно одразу звертатися на «102» із заявою про злочин. // Голос України

You may also like...