Слідчі довели причетність киянина до вчинення 7 крадіжок велосипедів

Зловмисник викрадав велосипеди, а отримані від їх продажу гроші витрачав на наркотики. За скоєне наступні п’ять років він може провести за ґратами.

Під час проведення слідчих дій за матеріалами кримінальних проваджень щодо крадіжок велосипедів у Голосіївському районі правоохоронці встановили причетність до цих злочинів мешканця столиці. Він раніше притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні правопорушення та зберігання наркотиків.

За словами заступника начальника відділення Голосіївського управління поліції Олександра Бойка, слідчі відпрацювали відео з камер спостереження, які вилучили з місця подій та ломбардів, та з’ясували особу правопорушника:

«Ми проаналізували, що крадіжки велосипедів на території Теремків скоїв 37-річний мешканець Києва. Після проведення необхідних слідчих дій за погодженням із Київською місцевою прокуратурою № 1 ми повідомили йому про підозру у вчиненні семи злочинів. Наразі досудове розслідування завершено та матеріали кримінальних проваджень за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка, вчинена повторно) Кримінального кодексу України скерували до Голосіївського районного суду, який визначить покарання зловмиснику – це від трьохмісячного арешту до п’яти років позбавлення волі».

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...